Вы сейчас просматриваете Mingəçevir Dövlət Universitetinin yenidən təşkili və Nizamnaməsinin təsdiq edilməsi haqqında (Nazirlər Kabineti, 10.08.2022)

• Рубрика записиMDU xəbərləri

AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASININ NAZİRLƏR KABİNETİ

nk.gov.az (10.08.2022)

Q Ə R A R

В соответствии с подпунктом 2.12.1 Указа Президента Азербайджанской Республики от 5 сентября 2009 года № 156 «О применении Закона Азербайджанской Республики «Об образовании» Кабинет Министров Республики Азербайджана постановляет:

Мингячевирский государственный университет должен быть реорганизован путем преобразования его в Мингячевирский государственный университет, имеющий статус публично-правового лица при Министерстве науки и образования Азербайджанской Республики.

Утвердить «Устав Мингячевирского Государственного Университета» (прилагается).

Azərbaycan Respublikasının Elm və Təhsil Nazirliyi bu Qərar qüvvəyə mindiyi tarixdən 3 (üç) gün müddətində Mingəçevir Dövlət Universitetinin “Hüquqi şəxslərin dövlət qeydiyyatı və dövlət reyestri haqqında” Azərbaycan Respublikasının Qanununa uyğun olaraq qeydiyyata alınması üçün zəruri tədbirlərin görülməsini təmin etsin.

Bu Qərarda dəyişiklik Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 2002-ci il   24 avqust tarixli 772 nömrəli Fərmanı ilə təsdiq edilmiş “İcra hakimiyyəti orqanlarının normativ hüquqi aktlarının hazırlanması və qəbul edilməsi qaydası haqqında Əsasnamə”nin 2.6-1-ci bəndinə uyğun edilə bilər.

Əli Əsədov

Azərbaycan Respublikasının Baş naziri