Mingəçevir Dövlət Universitetində növbəti tibbi-profilaktik və dezinfeksiya işləri aparılıb

2021-ci ilin 19 noyabr tarixində Mingəçevir Dövlət Universitetində növbəti dəfə tibbi-profilaktik və dezinfeksiya işləri aparılıb

Mingəçevir şəhər Dezinfeksiya Stansiyasının əməkdaşları tərəfindən həyata keçirilən dezinfeksiya işləri auditoriya və laboratoriyaları, inzibati otaqları, dəhlizləri, həyətyanı əraziləri, idman zalını, kitabxananı və sanitar qovşaqları əhatə edib.

Azərbaycan Respublikası Nazirlər kabinetinin müvafiq qərarlarının icrası çərçivəsində mütəmadi olaraq həyata keçirilən dezinfeksiya tədbirləri şəhər Denizfeksiya Stansiyasının əməkdaşları tərəfindən aparılır.

Qeyd edək ki, mövcud vəziyyətlə əlaqədaq olaraq MDU-da aparılan tədbirlər bununla da kifayətlənmir. “Covid-19” pandemiyasına qarşı mübarizə məqsədilə əməkdaşlar və tələbələr arasında daim maarifləndirmə işləri aparılır.

{phocagallery view=category|categoryid=768|limitstart=0|limitcount=0}