You are currently viewing Rektor Şahin Bayramov “Facebook” səhifəsində paylaşım edib

Rektor Şahin Bayramov “Facebook” səhifəsində paylaşım edib

• Post category:MDU xəbərləri

Tərəfdaşlarımızla birgə hazırladığımız VEHUB4YOU adlı Erasmus+ Layihəmiz Avropa Komissiyası tərəfindən qalib elan olunub.
Proqram: Erasmus+ (ERASMUS)
Elan: Ali Təhsil və Gənclər üzrə Virtual Mübadilə (ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH)
Layihənin adı: Virtual Gənclər Biznes Habları Beynəlxalq Şəbəkəsi (VEHUB4YOU)
Layihənin ID nömrəsi: 101083856
Layihə virtual mübadilə texnologiyalarından istifadə yolu ilə biznes üzrə biliklərin Avropa İttifaqından Ukrayna və Azərbaycan gənclərinə transferini nəzərdə tutur.
Layihənin koordinatoru:
University of Foggia (UNIFG) – İtaliya
Layihənin tərəfdaşları:
Mingəçevir Dövlət Universiteti (MDU) – Azərbaycan
RISEBA Tətbiqi Elmlər Universiteti (RISEBA) – Latviya
Kiyev Milli Texnologiyalar və Dizayn Universiteti (KNUTD) – Ukrayna
Sosial və İqtisadi Təşəbbüslər İnstitutu (ISEI) – Ukrayna
Kiyev Təhsil, Təlim və Gənclər Mərkəzi (KETYC) – Ukrayna
Layihə üzrə bütün tərəfdaşlarımıza, xüsusilə də Professor Olena V. Cherniavska xanıma təşəkkür edirəm.
MDU ailəsinin bütün üzvlərini, o cümlədən MDU-nu seçəcək abituriyentləri növbəti uğur münasibətilə ürəkdən təbrik edirəm.

Our VEHUB4YOU Erasmus+ Project Proposal drafted together with other Partners has been granted by the European Commission
Programme: Erasmus+ (ERASMUS)
Call: Virtual Exchange in Higher Education and Youth (ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH)
Project Title: VIRTUAL YOUTH BUSINESS HUBS INTERNATIONAL NETWORK (VEHUB4YOU)
Project ID: 101083856
The Project focuses on business knowledge’s transfer from EU to young people of Ukraine and Azerbaijan by virtual exchanges technologies.
Coordinator of the Project:
University of Foggia (UNIFG) – Italy
Partners of the Project:
Mingachevir State University (MSU) – Azerbaijan
RISEBA University of Applied Sciences (RISEBA) – Latvia
Kyiv National University of Technologies and Design (KNUTD) – Ukraine
Institute of Sosial and Economic Initiatives (ISEI) – Ukraine
Kyiv Education, Training and Youth Centre (KETYC) – Ukraine
My big thanks go to all Project partners, and especially to Professor Olena V. Cherniavska.
I sincerely congratulate MSU family members including our future students on the next achievement.