Mingəçevir Dövlət Universiteti Nəsiminin 650 illik yubileyi ilə bağlı keçirilən ağacəkmə aksiyasında iştirak edib

• Post category:Xəbərlər (AZ)

Mingəçevir Dövlət Universiteti Nəsiminin 650 illik yubileyi ilə bağlı

keçirilən ağacəkmə aksiyasında iştirak edib

Mütəfəkkir şair İmadəddin Nəsiminin 650 illik yubileyi ilə əlaqədar Azərbaycan Respublikasının Birinci vitse-prezidenti Mehriban Əliyevanın bir gündə 650 min ağacın əkilməsi təşəbbüsünə bu gün Azərbaycanın bütün regionları həvəslə, yüksək əhval-ruhiyyə ilə qoşulub.

Yaşıllıqların artırılması və ətraf mühitin qorunması baxımından mühüm əhəmiyyət kəsb edən ağacəkmə aksiyasında Mingəçevir Dövlət Universitetinin professor-müəllim və tələbə kollektivi də fəal iştirak edib. Universitetin hər iki tədris korpusu ərazisində ağaclar əkilib və suvarılıb. Ərazidə təmizlik işləri həyata keçirilib.

{phocagallery view=category|categoryid=265|limitstart=0|limitcount=0}